Poseløs støvsuger

Der er efterhånden kommet en del poseløse støvsugere på markedet i Danmark. Fordelen er ligetil, nemlig at man ikke behøver at bruge hverken tid eller penge på løbende udskiftning af støvsugerposer. Omkostningen til støvsugerposer er meget afhængigt af hvor ofte, som du benytter din støvsuger. Så hvis du ikke benytter din støvsuger så tit, så vil fordelen af en poseløs støvsuger selvfølgelig være mindre.

Effekten og rengøringseven på poseløse støvsugere er helt på niveau med almindelige støvsugere.Find priser og gode tilbud på poseløse støvsugere

Find priser på alle poseløse støvsugere her

Der findes flere forskellige mærker, som du kan vælge imellem:


Støjniveau

Man skal være opmærksom på at en poseløs støvsuger ofte larmere mere end en almindelig støvsuger. Kig grundigt efter støvniveauet angivet i dB på specifikationerne for at få et indtryk at støjen fra støvsugeren. Det behøver ikke at være et problem for dig, du skal blot være opmærksom på dette før et køb.


Tømning af støvsuger

Du slipper selvfølgelig ikke for at skulle tømme din støvsuger, ligesom når du skal udskifte posen på en almindelig støvsuger. Her kan der opstå en støvsky når den tømmes i skraldespanden. Så en god idé er at tage beholderen med udenfor og derefter tømme den ned i en pose, som herefter kan komme i skraldespanden.


Filter på støvsuger

Der er, som i mange almindelige støvsugere, monteret et filter i den poseløse støvsuger, som søger for at der ikke slipper støvpartikler ud i miljøet omkring støvsugeren ved brug. Filtrene er ofte HEPA filtre og kan fås i forskellige klasser, hvor det mest anvendte er HEPA 12. Klasserne over f.eks. HEPA 13 og HEPA 14 er kategoriseret som værende allergivenlige og slipper altså færre støvpartikler ud i luften ved støvsugning.


Forhandlere af poseløse støvsugere

Nedenfor har vi listet en række online forhandlere af poseløse støvsugere, som du kan tjekke priser hos:

Wupti

Whiteaway

Skousen

Roboteksperten

CDON.com