Ledningsfri støvsuger

Vi kender det allesammen til bøvlet med for kort ledning til støvsugeren, hvor man hele tiden skal skifte stikkontakt, eller hvor ledningen blot vikler sig ind i stole og andre møbler, mens at man støvsuger. Løsningen på dette problem er den ledningsfrie støvsuger. Støvsugeren kører på batteri og er derfor utrolig nemt at manøvrere rundt med i hjemmet.Find priser og gode tilbud på ledningsfrie støvsugere

Find priser på alle ledningsfrie støvsugere her

Der findes flere forskellige mærker, som du kan vælge imellem:


Støvsuger på batteri

Den ledningsfrie støvsuger kører på strøm fra et indbygget genopladeligt batteri. Batteriets driftstid og opladningstid afhænger meget fra model til model. Det er vigtige parametre at kigge efter. Hvis du vil have en ledningsfri støvsuger med et godt batteri, så gå efter en model med et Lithium batteri. Typisk opladningstid er ca. 3 timer med en driftstid på 30-60 minutter afhængig af indstillet styrke.


Stor forskel på ledningsfrie støvsugere

Der er kæmpe forskel på de forskellige ledningsfrie støvsugere på markedet. Nogle modeller er i realiteten blot en lille kendte billige håndholdte støvsuger, som er blevet monteret på et skaft, så man kan gå og støvsuge oprejst. Andre modeller er bygget op om et kraftigt lithium batteri, som har både god driftstid og hurtig opladning. Derudover har disse modeller typisk også en sugeeffekt, som kan nærme sig de almindelige støvsugere med ledning.


2 i 1 modeller

Mange ledningsfri støvsugere er såkaldte 2 i 1 modeller, hvor man kan pille den lille håndstøvsuger af skaftet, så den kan benyttes til f.eks. køkkenbord eller bilen. Det er smart. Men igen, tjek kvaliteten og lav fra start en grundig vurdering af om du går efter en billigt model til hurtig rengøring, eller om du ønsker en mere kraftfuld ledningsfri støvsuger, som både har større sugeeffekt, bedre batterilevetid og sandsynligvis også bedre kvalitet i bygningen. Der er ofte god sammenhæng mellem pris og kvalitet på de ledningsfrie støvsugere.


Ledningsfri støvsuger letter hverdagen

Den ledningsfrie støvsuger er helt overordnet smart. Den sættes blot på plads i sin ladestander efter brug, hvorefter den oplades automatisk til næste gang at den skal anvendes. I stedet for at skulle hente og rigge sin almindelige støvsuger til med ledningen i stikkontakten, så tager den ledningsfri støvsuger blot ned fra ladestanderen og støvsugningen kan foretages med det samme. Derudover er den hurtigt sat på plads igen, i forhold til den almindelige støvsuger, hvor skaft og ledning typisk bøvles med.


Forhandlere af ledningsfri støvsugere

Nedenfor har vi listet en række online forhandlere af ledningsfri støvsugere, som du kan tjekke priser hos:

Wupti

Whiteaway

Skousen

Roboteksperten

CDON.com