Håndstøvsuger

En håndstøvsuger er en lille støvsuger, som nemt kan anvendes i hverdagen til f.eks. støvsugning af krummer fra bordet eller til støvsugning af bilen. Der er rigtigt mange, som anvender disse i dagligdagen, særligt omkring køkkenbordet, hvor der kan være mange krummer. En normal håndstøvsuger er ca. 40 cm i længden.

Denne side omhandler håndstøvsugere uden skaft. Hvis du er på udkig efter en ledningsfri støvsuger på batteri med langt skaft, så læs vores artikel om ledningsfrie støvsugere.Find priser og gode tilbud på håndstøvsugere

Find priser på alle håndstøvsugere her

Der findes flere forskellige mærker, som du kan vælge imellem:


Håndstøvsuger på batteri

Håndstøvsugere er batteridrevne og placeres typisk i en holder, hvor den automatisk oplades fra gang til gang. Driftstiden er relativ kort på ca. 10-15 minutter, men den er typisk også helt fint til den type støvsugning, som foretages med en håndstøvsuger. Opladningen tager typisk 2 timer før at håndstøvsugeren er fuldt opladet igen.


Håndstøvsugere uden pose

Håndstøvsugere har typisk ingen pose, men blot en beholder, som skal tømmes. Det er praktisk og nemt og kræver derfor ikke løbende udgifter til nye støvsugerposer.


Billig håndstøvsuger

En håndstøvsuger uden skaft er typisk billig i anskaffelse med priser helt ned til få hundrede kroner. Der er enkelte dyre modeller, hvor både batteri og sugeevne forbedres væsenligt. Hvis du er på udkig efter en kraft lille håndstøvsuger, så kig også i kategorien med de ledningsfrie støvsugere, hvor mange modeller har en 2 i 1 løsning, hvor man kan afmontere den lille håndstøvsuger, dvs. hvor man kan støvsuge med og uden skaftet.


En håndstøvsuger larmer

Håndstøvsugere larmer mere end en almindelig støvsuger. Det er typisk pga. høje omdrejninger i motoren, samt at det er begrænset, hvor meget lydisolerende materiale, som der kan indbygges i støvsugeren, hvis den også skal være nem at bære rundt på.


Håndstøvsugeren har ikke samme sugeevne

Forvent ikke samme sugeevne fra en håndstøvsuger, som fra en helt almindelig støvsuger. Moteren er meget mindre og mundstykket er slet ikke at sammenligne. Derudover har en håndstøvsuger typisk ikke indbygget noget HEPA filter, så luften bliver ikke renset på samme måde, som ved almindelig støvsugning.


Forhandlere af håndstøvsugere

Nedenfor har vi listet en række online forhandlere af håndstøvsugere, som du kan tjekke priser hos:

Wupti

Whiteaway

Skousen

Roboteksperten

CDON.com